Βορίδης: O κ. Κασσελάκης να πει για το πόθεν έσχες του

Να αναφερθεί στο Πόθεν Έσχες του ζητά ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Επικρατείας δήλωσε: “H χιλιοπαιγμένη ιστορία των τσεκουριών πάλιωσε, πέρασαν πλέον 40 χρόνια. Θα ήταν χρησιμότερο ο κ. Κασσελάκης να μας πει κάτι για το Πόθεν Έσχες του που είναι και φρέσκο πράγμα”.

Νωρίτερα, το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τόνισε: “Όταν ο Κασσελάκης ήταν στην Αμερική και πλούτιζε, εμείς ήμασταν εδώ και παιδευόμασταν» είπε ο Μάκης Βορίδης, θέλοντας προφανώς να μας πείσει να αγνοήσουμε το παρελθόν.

Όταν, όμως, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ βρισκόταν στην Αμερική κι εργαζόταν ασταμάτητα σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό τομέα για να πετύχει τους στόχους του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διοριζόταν με … προτροπή του πατέρα του στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, με 10.000 τον μήνα για να κάνει το «αγροτικό» του προτού ασκήσει το κληρονομικό του δικαίωμα και στραφεί στην πολιτική…

Ο δε κ. Βορίδης κρατούσε τσεκούρια και προσπαθούσε να πείσει πως η χούντα και η πολιτική της ήταν επιτυχημένη. Αυτό προτού «αλλάξει απόψεις». Όπως ο ίδιος βέβαια υποστηρίζει.

Ας αντικαταστήσει λοιπόν το «παιδευόμασταν» με το «παιδεύαμε» για να είναι πιο ακριβής”.