Βελόπουλος: Ο πρωθυπουργός εκβιάζει τους πολίτες

“O πρωθυπουργός του διχασμού και των εκβιασμών συνεχίζει να εκβιάζει τους πολίτες για τις Ευρωεκλογές. Τους μιλάει για σταθερότητα. Ότι δηλαδή αν δεν ψηφίσουν ΝΔ δεν θα υπάρχει σταθερότητα στον τόπο”, υπογραμμίζε, μέσω δήλωσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο ίδιος σημειώνει: “Ο ασταθής στα λόγια και στις πράξεις πρωθυπουργός εκβιάζει, λέγοντας ότι θα μας φέρει μακριά από την Ευρώπη, η μη ψήφιση της ΝΔ”.

“Αυτός ο πρωθυπουργός που μας έφερε στην προ τελευταία θέση των εισοδημάτων και στις τελευταίες θέσεις, σε όλα τα αρνητικά που έχει η ΕΕ. Αυτός είναι ο πρωθυπουργός, αυτός είναι ο εκβιασμός τους και αυτά είναι τα ψέματά του. 9 Ιουνίου έχουμε ένα ραντεβού με το μέλλον. Έχουμε ένα πατριωτικοί, ελληνικό, κοινωνικό ραντεβού”, είπε.

“Η προκλητική παρουσία Ράμα, με άδεια της ΝΔ και της κυβέρνησης στην Αθήνα, αλλά και η επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού αποδεικνύουν την υποχωρητικότητα και τον ενδοτισμό της ΝΔ”, επεσήμανε ο κ. Βελόπουλος.

“Υποχωρητικότητα, το ψεύτικο πρόσωπο της γαλήνης και της ειρήνης. Όπως έλεγε ο Περικλής, άλλο η υποχωρητικότητα και άλλο ο ενδοτισμός. Εάν διάβαζε Περικλή, θα ήξερε πολύ καλά ο Έλληνας πρωθυπουργός τις έννοιες. Αν δεν διάβασε, ας του δώσει το βιβλίο ο Άδωνις Γεωργιάδης από τις εκδόσεις του για να μην πουλάει μόνο χειρόγραφα του Ιησού ο ίδιος, κρύβοντας την αλήθεια από τον Ελληνικό λαό”, κατέληξε.