Βέλη Κ. Μπακογιάννη κατά Χ. Δούκα και η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων

Επίθεσηκατά του Χάρη Δούκα εξαπέλυσε με ανάρτησή του στα social media ο πρώην δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης. Πηγές του δημάρχου Αθηναίων απάντησαν ότι «μετά τον κ. Μαρινάκη, ο κ. Βορίδης, αλλά και ο κ. Μπακογιάννης επιχειρούν να παρέμβουν στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, ενόψει της εκλογικής διαδικασίας του Οκτωβρίου. Πάντα ο Χάρης Δούκας είναι ο στόχος της ΝΔ, ο κύριος αντίπαλός τους».

«Η Αθήνα δεν είναι πάρεργο και δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης», ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης.

 

«Πάντα ο Χάρης Δούκας είναι ο στόχος της ΝΔ»

Πηγές του δημάρχου Αθηναίων απάντησαν στον Κ. Μπακογιάννη ως εξής: 

«Μετά τον κ. Μαρινάκη, ο κ. Βορίδης, αλλά και ο κ. Μπακογιάννης επιχειρούν να παρέμβουν στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, ενόψει της εκλογικής διαδικασίας του Οκτωβρίου. Πάντα ο Χάρης Δούκας είναι ο στόχος της ΝΔ, ο κύριος αντίπαλος τους.

Αν και κατανοούμε ότι ο κ. Μπακογιάννης αδυνατεί έως τώρα να αποδεχθεί την ήττα του στις εκλογές, του συνιστούμε -πριν κάνει αναρτήσεις- να έχει στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα της Αθήνας.

Πόσο μάλλον, όταν χθες οι αρμόδιοι του Δήμου Αθηναίων (που ήταν επί τόπου παρόντες) πήραν συγχαρητήρια από την Πυροσβεστική για την εξαιρετική δουλειά που είχε γίνει στην αποχλόαση των λόφων. Μία ενέργεια που εάν δεν είχε προηγηθεί, η πυρκαγιά θα είχε πάρει επικίνδυνες διαστάσεις. Προληπτικά μέτρα έχουν ληφθεί εξάλλου σε όλους τους λόφους της Αθήνας.

Επισημαίνουμε, όμως, ότι αυτές οι παρεμβάσεις της ΝΔ και των στελεχών της, πρέπει να καταδικασθούν από το σύνολο του ΠΑΣΟΚ. Είναι θέμα ευθύνης όλων».