Βαρβάκειος: 1-2 ευρώ χαμηλότερες οι τιμές στα θαλασσινά

Για πτώση της τάξης του 1-2 ευρώ στις τιμές των στα θαλασσινών έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ιχθυαγοράς Βαρβακείου, Βασίλης Σίμος.

Ο ίδιος τόνισε πως η αγορά θα κλείσει μόνο για μία ώρα το μεσημέρι της Κυριακής, με το ωράριο να ξεκινά από τις 7 το πρωί της Κυριακής έως το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας

Επίσης, είπε, σύμφωνα με το ertnews.gr, πως οι τιμές δεν θα αλλάξουν και ότι δεν τίθεται θέμα επάρκειας.

Παράλληλα, σημείωσε ότι γύρω στα 8-9 ευρώ από 10 -11 ευρώ, που ήταν πέρυσι, πωλείται η σκούρα γαρίδα Εκουαδόρ (μεσαίο μέγεθος) , τα 12 ευρώ αγγίζει η κόκκινη γαρίδα Αργεντινής, τα καλαμάρια κοστίζουν 8,98 ευρώ, δηλαδή είναι περίπου δύο ευρώ κάτω από την περυσινή τιμή και τα πλοκάμια θράψαλου στα 7,98 ευρώ και είναι φθηνότερα κατά 1 ευρώ από πέρυσι.

“Πάμε για μικρότερο εύρος κέρδους και προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο που είναι οικονομικά ευάλωτος”, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Βαρβακείου, επισημαίνοντας ότι η Βαρβάκειος κάνει πωλήσεις και ηλεκτρονικά.

“Θα φτιάξουμε το καλάθι της Σαρακοστής, αλλά έτσι κι αλλιώς υπάρχει καλάθι 6-7 προϊόντων με θαλασσινά που έχουν μείωση της τάξης 1-2 ευρώ”, κατέληξε.