ΤΖΟΚΕΡ: Mega τζακ ποτ 8 εκατ. ευρώ την Κυριακή και έπαθλα 100.000 ευρώ σε 5άρια

Δεκατέσσερα συνεχόμενα τζακ ποτ μετρά το ΤΖΟΚΕΡ, που κληρώνει την Κυριακή τουλάχιστον 8 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο τζακ ποτ που έχει σημειωθεί στο παιχνίδι από τον Μάρτιο του 2023, όταν ένας τυχερός παίκτης είχε κερδίσει 9,2 εκατ. ευρώ σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Παλαιό Φάληρο.

Παράλληλα, όπως και σε κάθε κλήρωση κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, το ανανεωμένο ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει από 100.000 στους τυχερούς 5άρηδες.

Η κλήρωση για τα 8 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, στις 22:00, και θα μεταδοθεί ζωντανά από το  κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 21:30.

Τους 39 έφτασαν οι τυχεροί 5άρηδες

Στη χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, ένας ακόμα τυχερός 5άρης κέρδισε το ποσό των 100.000 ευρώ, κατατεθέντας το δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Λεμεσού.

«Από τις 10 Δεκεμβρίου, όταν και ξεκίνησαν οι κληρώσεις του ανανεωμένου ΤΖΟΚΕΡ, έχουν αναδειχθεί συνολικά 39 τυχερά 5άρια. Μάλιστα, ένας από τους νικητές της δεύτερης κατηγορίας που κέρδισε 100.000 ευρώ, είχε καταθέσει το δελτίο του στο κατάστημά μας. Ο τυχερός είχε συμπληρώσει το δελτίο με προσωπικές επιλογές», αναφέρει η κα Γεωργία Χριστοπούλου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στα Άνω Λιόσια.

Συνολικά 4,3 εκατ. ευρώ στα 5άρια

Το νέο ΤΖΟΚΕΡ έχε μοιράσει 4,3 εκατ. ευρώ στους νικητές της δεύτερης κατηγορίας μέχρι σήμερα, καθώς ένας από τους 39 τυχερούς 5άρηδες έφερε στο δελτίο του 5 επιτυχίες, κερδίζοντας 500.000 ευρώ. Πρόκειται για νικητές που έχουν αναδειχθεί σε καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας, τρεις νικητές στην Κύπρο, καθώς και δύο παίκτες που συμμετείχαν στο παιχνίδι διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr.

Ένας από τους τυχερούς κατέθεσε το δελτίο του στο κατάστημά ΟΠΑΠ της κας Μαρίας Κουρκουλάκη, που βρίσκεται στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

«Η χαρά του να φέρνεις τύχη σε έναν πελάτη του καταστήματος είναι πάντα μεγάλη. Ευχόμαστε στον τυχερό να έχει πάντα επιτυχίες και να έχει την υγεία του. Το δελτίο του ήταν συμπληρωμένο με προσωπικές επιλογές αριθμών», τονίζει ο κ. Γιάννης Τουρλούγας, υπεύθυνος του καταστήματος ΟΠΑΠ.

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα.