«Το Χαμόγελο του Παιδιού» κέρδισε Gold Βραβείο στα Event Awards 2023

Την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, σε μια γιορτή για τον κλάδο εκδηλώσεων της Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens, σε διοργάνωση της Boussias Events με την παρουσία 450 εκπροσώπων εταιρειών, η κριτική επιτροπή απένειμε στον Οργανισμό «χαμο», στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας το χρυσό βραβείο για την καλύτερη εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς για τη δράση «Τραβάμε κουπί με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και χαρίζουμε το πιο πλατύ χαμόγελο σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη!».

Στην απονομή παρευρέθηκαν ο κος. Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο κος. Χρήστος Κρατσάς, Αντιπλοίαρχος και η κα. Αλίκη Κούρκουλου, Αντιπλοίαρχος, οι οποίοι εμφανώς συγκινημένοι παρέλαβαν το βραβείο.

Τα βραβεία προέκυψαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων από την κριτική επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν 50 διακεκριμένοι εκπρόσωποι εταιρειών, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και θεσμικών φορέων.

Η δράση κωπηλασίας με την Τριήρη «ΟΛΥΜΠΙΑΣ», πραγματοποιήθηκε για 2η χρονιά και αποτελεί μια συμβολική δράση που υλοποιήθηκε χάρη στη βοήθεια 100 συνοδοιπόρων του «Χαμόγελου» -εργαζόμενων, εθελοντών και χορηγών όπου όλοι τράβηξαν κουπί με την Τριήρη «ΟΛΥΜΠΙΑΣ», το μοναδικό πιστό και λειτουργικό αντίγραφο της Αθηναϊκής Τριήρους του 5ου αιώνα π.Χ. που αποτελεί σύμβολο ελευθερίας και τιμής, σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Μέσω των βραβείων Event Awards 2023 αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται εξαιρετικά επιτεύγματα και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες σε κάθε κλάδο ή αγορά. Μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης, οι εταιρείες, οργανισμοί, φορείς, λαμβάνουν χρήσιμο feedback από τους ειδικούς για τη χρονιά που πέρασε και εντοπίζουν τη θέση τους σε σύγκριση με τους peers τους στην αγορά που δραστηριοποιούνται. Στόχος της αξιολόγησης και της επιβράβευσης είναι η διαρκής βελτίωση των εταιρειών, των κλάδων και του επιχειρηματικού τοπίου συνολικά στην Ελλάδα.