ΣΥΡΙΖΑ-Σπέτσες: Μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας

Ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα το τριήμερο εργασιών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις Σπέτσες.

Η συνάντηση εργασίας που ήταν κεκλεισμένων των θυρών και έλαβε χώρα εξ ολοκλήρου στο σπίτι του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό επρόκειτο να έχει ολοκληρωθεί έως το βράδυ του Σαββάτου. Ωστόσο συνεχίστηκε έως σήμερα το μεσημέρι καθώς δεν είχε εξαντληθεί ο κατάλογος των παρουσιάσεων/εισηγήσεων από όλους τους τομεάρχες.

Σε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, μίλησε για πυκνή πολιτική συζήτηση τουλάχιστον 20 ωρών εργασίας, με 30 τοποθετήσεις, σημειώνοντας πως «το βασικό αντικείμενο της συνεδρίασης της ΚΟ ήταν οι προτάσεις που θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ευημερία της ελληνικής κοινωνίας, για καλύτερο εισόδημα, καλύτερες δουλειές, καλύτερο περιβάλλον, καλύτερη παιδιά, καλύτερη υγεία».

Τόνισε ότι «αυτό ακριβώς είναι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, μια ισχυρή πολιτεία, ένα ανθρώπινο και σύγχρονο κράτος που θα έχει σχεδιασμό για την ανάπτυξη, για τη δημόσια διοίκηση, το περιβάλλον, αλλά και ένα ισχυρό κράτος δικαίου που θα υπάρχει το ευρωπαϊκό κεκτημένο στη χώρα μας και θα υπάρχουν ανεξάρτητες αρχές και θεσμοί».

Από την πλευρά της η γραμματέας της ΚΟ, Θεοδώρα Τζάκρη σημείωσε ότι «προχωρούμε μπροστά περισσότερο συντονισμένοι και περισσότερο ενωμένοι». Στο ερώτημα αν αυτό θα επαναληφθεί, η Θ. Τζάκρη ανέφερε ότι «οι Σπέτσες τράβηξαν το ενδιαφέρον όχι λόγω κάποιας γραφειοκρατικής διαδικασίας, αλλά το αντίθετο, επειδή υπήρχε μια διάθεση καινοτομίας και πειραματισμού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Στ. Κασσελάκης: Πώς θα καταρτιστεί το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Η διαδικασία