ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση επιχειρεί άρον άρον να υποβαθμίσει το νέο της σκάνδαλο σε βαθμό μπαζώματος

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Μαρινάκης, σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 μίλησε για “πολιτικές βδέλλες”, αναφερόμενος στο έγκλημα των Τεμπών», όπως αναφέρει, μέσω ανακοίνωσης, ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, σημειώνεται: «Να τον ενημερώσουμε πως το μόνο “αίμα” που κύλησε από αυτήν την ανείπωτη τραγωδία προκλήθηκε από την αμέλεια του υπουργού της κυβέρνησής του,- τον οποίο και προστατεύει- πνίγοντας στο πένθος τις οικογένειες των θυμάτων. Πολιτικός καιροσκόπος δεν είναι αυτός που παλεύει για να βρουν δικαιοσύνη οι πολίτες που έχουν βάναυσα πληγωθεί από το κράτος του κ. Μητσοτάκη και που δεν μπορούν να βρουν δικαίωση μέσα στη χώρα τους όπου ισχύουν όλων των τύπων οι ασυλίες».

«Με όσα είπε ο κ. Μαρινάκης έδειξε για μια ακόμη φορά πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στερείται ευθιξίας και κατανόησης και εν τέλει ενσυναίσθησης, όσο κι αν η κυβέρνησή του προσπαθεί να αποπροσανατολίσει με στημένα άρθρα», τονίζεται.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στην ίδια συνέντευξη προχώρησε σε μια τεράστια “αποκάλυψη”! Σε σχέση με την υποκλοπή των προσωπικών δεδομένων των αποδήμων μας και την παράδοσή τους στην κ. Ασημακοπούλου (και ποιος ξέρει και που αλλού) είπε ότι ήταν απλά “τρία άτομα που αντάλλασσαν emails”). Αλήθεια κ. Μαρινάκη; Το γεγονός πως η Νέα Δημοκρατία έχει κάνει “παραμάγαζό” της το υπουργείο Εσωτερικών είναι μια απλή ανταλλαγή emails μεταξύ τριών γαλάζιων φίλων; Σ’ αυτό το συμπέρασμα κατέληξε η “έρευνα” του Μέγαρου Μαξίμου;», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσο η κυβέρνηση επιχειρεί άρον άρον να υποβαθμίσει το νέο της σκάνδαλο σε βαθμό μπαζώματος, όπως συνηθίζει άλλωστε, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα φροντίζει για την αποκάλυψη όλων των πτυχών του», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Σε ό,τι αφορά το τσουνάμι αγωγών κατά του δημοσίου που έχουν κάνει δεκάδες απόδημοι μετά τη σκανδαλώδη διαρροή των προσωπικών τους δεδομένων η κυβέρνηση φαίνεται πως δεν ανησυχεί. Τις αποζημιώσεις δεν θα κληθεί να τις πληρώσει ούτε ο κ. Μητσοτάκης, ούτε η κυρία Κεραμέως, αλλά ο ελληνικός λαός», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.