Συνάντηση Τσίπρα-Κασσελάκη στη Βουλή-Τι δήλωσαν

Στο γραφείο του στη Βουλή δέχθηκε σήμερα τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη, ο Αλέξης Τσίπρας για την αλλαγή σκυτάλης.

Ο πρώην πρωθυπουργός έδωσε συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να τον ευχαριστεί εγκάρδια.

«Σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος, έτσι λέμε εδώ πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση γιατί θα σου χρειαστεί. Το μόνο που έχω να σου πω είναι να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες και πολλές, να χαρείς αυτές τις μέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις και οι δυνατότητες που υπάρχουν είναι σημαντικές. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες και πρέπει να δώσουμε ελπίδα και προοπτική με ενότητα και με συντροφικότητα» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε πως κρατά τη φράση που είπε ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως στο ΝΒΑ.

«Έτσι είναι στους πολέμους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος δεν είναι τίποτα στους συντρόφους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος είναι πρώτος» απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.