Σύμη: Εξακολουθεί να αγνοείται ο παρουσιαστής του BBC

Μεγαλώνει η αγωνία στην Σύμη για την τύχη του Βρετανού παρουσιαστή του ΒΒC Mάικλ Μόσλεϊ (Michael Mosley) ο οποίος εξακολουθεί να αγνοείται από την Τετάρτη, όταν και ανακοινώθηκε η εξαφάνισή του.

Η γυναίκα που φέρεται να τον είδε για τελευταία φορά μίλησε αποκλειστικά στο ΕΡΤNews. Τα ίχνη του χάθηκαν καθώς ο άνδρας είχε πάει για μπάνιο σε δυσπρόσιτη παραλία και αποφάσισε να επιστρέψει πεζή, όμως δεν επέστρεψε στο κατάλυμά του. Σύμφωνα με τις αρχές, η περιοχή από όπου πιθανώς πέρασε ο Mosley είναι κατά τμήματα αδιάβατη και επικίνδυνη.

Αστυνομία, Πυροσβεστική με drone, Λιμενικό αλλά και εθελοντές «σαρώνουν» το νησί προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο ίχνος του Βρετανού παρουσιαστή και γκουρού της διατροφολογίας.

Ο Dr. Michael Mosley είναι διάσημος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από τις εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ ,είναι αυτός που εφηύρε τη διαλειμματική νηστεία 5:2 αρκετά διαδεδομένη στη Βρετανία. Ήταν τακτικός συνεργάτης στην «ναυαρχίδα» της πρωινής ζώνης του ITV “This Morning” αλλα και σε άλλες εκπομπές του BBC.

Πηγή: ertnews.gr