Σ. Φάμελλος: Παραμένει πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Ο διάλογος με τον Στ. Κασσελάκη

Ο Σωκράτης Φάμελλος παραμένει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Αυτό συμφωνήθηκε κατά τη συνάντηση που είχε νωρίτερα ο νέος πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελακης, με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο στο γραφείο του στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, να συνεχίσει το έργο του, ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε από τον Σωκράτη Φάμελλο, ο νέος πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης. Στο σύντομο διάλογο που είχαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ο Σ. Κασσελάκης ευχαρίστησε τον Σ. Φάμελλο για το έργο που έχει φέρει μέχρι τώρα σε πέρας και του ζήτησε να συνεχίσει το έργο του ως πρόεδρος της ΚΟ.

«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και μεγάλη ευθύνη με συλλογικότητα», ακούστηκε να απαντά ο Σωκράτης Φάμελλος. «Έχουμε ευθύνη σε όλο τον κόσμο και στους χιλιάδες ψηφοφόρους», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Ο διάλογος 

Αναλυτικά ο διάλογος μπροστά στις κάμερες:

Σωκράτης Φάμελλος: Πρόεδρε είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη και χαρά που σε καλωσορίζω στην έδρα της παραγωγικής πολιτικής. Θερμά συγχαρητήρια, είμαστε εδώ για να πιάσουμε δουλειά γιατί η κοινωνία μας έχει ανάγκη και πρέπει να ανταποκριθούμε.

Στέφανος Κασσελάκης: Ευχαριστώ πάρα πολύ Σωκράτη και να συνεχίσεις το έργο σου ως πρόεδρος της Κ.Ο πάντα για το καλό του τόπου/

Σωκράτης Φάμελλος: Γνωρίζετε όλοι ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, το είπες άλλωστε το πρώτο βράδυ που έφτασες στα γραφεία μας. Είναι πάρα πολύ υψηλή η ευθύνη. Ξέρουμε ότι με συλλογικότητα, ειλικρίνεια και δικαιοσύνη θα κάνουμε αυτό που πρέπει για τη χώρα μας και την κοινωνία μας.

Στέφανος Κασσελάκης: Η υποψηφιότητά μου για την προεδρία του κόμματος ήταν κινηματική. Έχουμε ευθύνη σε όλο τον κόσμο και στους 150.000 ψηφοφόρους που μας εμπιστεύτηκαν ως παράταξη αλλά και προς όλο τον κόσμο να παράγουμε καλό έργο στη Βουλή αλλά και έξω στην κοινωνία. Πιστεύω ότι θα κάνουμε μία εξαιρετική ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, χρέη διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει ο Μανώλης Καπνισάκης. Η Δώρα Αυγέρη αναλαμβάνει χρέη εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Γιώργος Τσίπρας, καθήκοντα διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.