Πολάκης για τους “9”: Βάζουν το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο

Tην αποχώρηση εννέα βουλευτών από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολίασε ο Παύλος Πολάκης, επισημαίνοντας πως “βάζουν και αυτοί το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο που έχει φτιαχτεί εδώ και χρόνια”.

“Είναι δύσκολο να πεις μια γνώμη για μια διάσπαση που γίνεται επειδή οι ηττημένοι της δημοκρατικής εσωκομματικής διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου, από την επόμενη ημέρα άρχισαν να υπονομεύουν και οδήγησαν με συνειδητό και σχεδιασμένο τρόπο στην αποχώρησή τους τώρα”, δήλωσε ο ίδιος και συμπλήρωσε: “Ουσιαστικά, βάζουν και αυτοί το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο που έχει φτιαχτεί εδώ και χρόνια, ως κόμμα μίας χρήσης το οποίο θα περάσει και αυτό στη λήθη της Ιστορίας”.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπροσωπεύει και εκφράζει κοινωνικές ανάγκες και κοινωνικά στρώματα. Με το πολιτικό σχέδιο το οποίο πολύ σύντομα θα επαναδιατυπώσουμε, με την ιστορική παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, με τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών και των στελεχών να στηρίζουν το αποτέλεσμα της εκλογής, θα διαμορφώσουμε τους όρους για σκληρή αντιπολίτευση στη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη και για την ανατροπή του και αντικατάστασή του από μια προοδευτική κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ”, κατέληξε ο Παύλος Πολάκης.