Π. Πολάκης: Η αιχμηρή απάντηση στην Ε. Αχτσιόγλου

Βολές κατά της Έφης Αχτσιόγλου, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο fb, σχολιάζοντας τις πρώτες δηλώσεις της, μετά το αποτέλεσμα του α’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών.

Στις δηλώσεις της E. Αχτσιόγλου εμφανίστηκε αιχμηρή κατά του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων», υπογράμμισε μεταξύ άλλων η κ. Αχτσιόγλου και πρόσθεσε ότι η επόμενη Κυριακή θα κρίνει «αν τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας θα τους δώσουμε με πολιτικούς όρους ή όχι».

 

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη, που στηρίζει την υποψηφιότητα Κασσελάκη, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media απάντησε:

«Εμείς μόνα σε πεντακάθαρα νερά κολυμπάμε ….και θα συνεχίσουμε και την άλλη Κυριακή. Άλλοι τσαλαβουτούσανε στα θολά νερά της σιωπής, της ηπιότητας-μετριοπάθειας-να μην τρομάξουμε τους κεντρώους και τελικά της μη αντιπολίτευσης».

«Υ.Γ. Δηλαδή μας είπε πως το 46-47% που ψήφισε Κασσελάκη σήμερα δεν ξέρει από πολιτική και είναι θολό! Η αλαζονεία θα πληρωθεί διπλή την άλλη Κυριακή» πρόσθεσε ο Π.  Πολάκης.