ΝΙΚΗ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη καθημερινά παραβιάζει το κράτος δικαίου

“Η κοινή γνώμη μένει ενεός από την απαλλακτική εισαγγελική πρόταση για τον Ηλία Μίχο. Ενόψει και των σοβαρότατων αδικημάτων του βιασμού και της μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης εκπλήσσεται με την επίκληση αμφιβολιών από την εισαγγελέα της έδρας ώστε «να πέσει στα μαλακά» ο κατηγορούμενος σε επίπεδο κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και διευκόλυνσης αλλότριας ακολασίας”, υπογραμμίζει, μέσω ανακοίνωσης, η ΝΙΚΗ.

Παράλληλα, σημειώνεται: “Η Ελληνική κοινωνία απαιτεί από το δικαστήριο που θα εκδώσει την απόφαση απόδοση αληθινής δικαιοσύνης με πλήρεις αποδείξεις και επιχειρήματα και όχι με αμφισβητούμενες αμφιβολίες. Το κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης αγγίζει τις παρυφές της Ν.Δ αφού ο πρωταίτιος του κυκλώματος Ηλίας Μίχος είναι στέλεχός της. Για το λόγο αυτό δικαιολογημένα ο λαός φοβάται κουκούλωμα και ξέπλυμα του κυκλώματος και απαιτεί δικαστική απόφαση τολμηρή, καθαρή και με αιτιολογημένες αποδείξεις. Διαφορετικά , θα έχει γίνει ένας ακόμη βιασμός : αυτός του κοινού περί δικαίου αισθήματος .

Η Ελληνική Δικαιοσύνη καλείται να υπερασπιστεί το κράτος δικαίου που η κυβέρνηση Μητσοτάκη καθημερινά παραβιάζει”, καταλήγει η ΝΙΚΗ.