Νέο JD Sports κατάστημα στον Πύργο του Πειραιά

Ο βρετανικός κολοσσός JD Sports Fashion Plc., στον οποίο έχουν ενταχθεί τα Cosmos Sport από το 2021, άνοιξε τις πόρτες του νέου του καταστήματος στον πρώτο «πράσινο» Πύργο της χώρας. Το εντυπωσιακό JD Sports αποτελεί το πρώτο κατάστημα, το οποίο τίθεται σε λειτουργία στον Πύργο του Πειραιά, είναι  συνολικής επιφάνειας 1.200 τ.μ. και βρίσκεται στο ισόγειο και σε τμήμα του πρώτου ορόφου.

Οι κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο, πρόσθεσαν στις shopping επιλογές τους έναν ακόμη προορισμό, με το νέο JD κατάστημα να εστιάζει στις τελευταίες Street Fashion συλλογές sneakers και sportswear. Η εταιρεία υποδέχτηκε τους πρώτους επισκέπτες διοργανώνοντας ένα μεγάλο opening party που περιλάμβανε DJ Set, free mocktails, games και εκπλήξεις για όλους. Μάλιστα, την ημέρα του opening, ο Πύργος ντύθηκε συμβολικά στα κίτρινα χρώματα των JD, ενώ πολλές φορές φωτιζόταν και με το λογότυπο του brand, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα!

Ο κ. Μιχάλης Τσικνάκης, CEO της Cosmos Sport, δήλωσε σχετικά: «Το νέο κατάστημα JD Sports στον Πύργο του Πειραιά ήταν εξαρχής στο επίκεντρο του δυναμικού πλάνου επενδύσεών μας λόγω της καίριας θέσης του. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό κατάστημα  υψηλών προδιαγραφών, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στο product portfolio καθώς  και στο customer experience, καλύπτοντας τις απαιτητικές ανάγκες των νεαρότερων γενιών (Gen Z και Gen Α).»

Τα JD Sports απαριθμούν πάνω από 3.400 καταστήματα παγκοσμίως σε 38 χώρες. Το brand έκανε την είσοδό του στην ελληνική αγορά με το πρώτο κατάστημα να ανοίγει τον Σεπτέμβριο του 2022, ενώ επιτυχημένη είναι η πορεία του και στην Κύπρο.

Στο ολοκαίνουργιο JD Sports κατάστημα, όλοι οι λάτρεις του street fashion έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια αναβαθμισμένη καταναλωτική εμπειρία με μεγάλη ποικιλία από  τα πιο γνωστά brands (NikeAdidasTNF ) και τις τελευταίες συλλογές τους, καθώς και exclusive labels όπως Hoodrich και Supply & Demand.

Όλα τα latest streetwear trends βρίσκονται πάντα διαθέσιμα και στο jdsports.gr, για 24/7 online αγορές.