Μ. Χρυσοχοΐδης: «Η αφοσίωση στη μάχη κατά της διαφθοράς στον δημόσιο τομέα συμβάλλει καίρια στην αποκατάσταση της νομιμότητας

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά του στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων, ενώ επισημαίνει ότι «η μεθοδικότητα και η αφοσίωση στη μάχη κατά της διαφθοράς στον δημόσιο τομέα συμβάλλουν καίρια στην αποκατάσταση της νομιμότητας και στην προστασία της κοινωνίας».

Αναλυτικά, η δήλωση του Μ. Χρυσοχοΐδη: «Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την υποδειγματική και αποτελεσματική δουλειά της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας στην εξάρθρωση των δύο εγκληματικών οργανώσεων που εισήγαγαν και διακινούσαν λαθραία καπνικά προϊόντα στη χώρα μας και εκβίαζαν ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι επιτυχίες αυτές ενισχύουν την εμπιστοσύνη των πολιτών προς τα Σώματα Ασφαλείας και την Πολιτεία, αποδεικνύοντας πως η αλήθεια και η δικαιοσύνη υπερισχύουν», καταλήγει η δήλωση του Μ. Χρυσοχοΐδη.