Κεραμέως: Η αντιπολίτευση προσπαθεί να ρίξει σκιές στην εκλογική διαδικασία

“Η καταγγελλόμενη διάρρηξη σε παράρτημα του υπουργείου Εσωτερικών δεν έχει καμία σχέση με την εκλογική διαδικασία“, όπως τόνισε η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Η ίδια τόνισε: “Με μία φοβερή ελαφρότητα τα κόμματα της αντιπολίτευσης προσπαθούν να ρίξουν σκιές σε μία διαδικασία που πραγματοποιείται εδώ και 50 χρόνια στη χώρα μας με σύμπραξη υπουργείου Εσωτερικών, Δήμων, Περιφερειών, δικαστικών αντιπροσώπων”.

Παράλληλα, ανέφερετε πως περιμένει το πόρισμα της αστυνομίας: “Εγώ ξέρω να σέβομαι τις διαδικασίες”, προσθέτοντας ότι αμέσως μετά την καταγγελία ενεργοποιήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και έγινε ο σχετικός έλεγχος από το τμήμα κυβερνοασφάλειας χωρίς, μέχρι στιγμής, να έχει προκύψει κάποιο στοιχείο.

Για τη δήλωση του του Στέφανου Κασσελάκη ότι το μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο είναι προεκλογικό πριμ, η κ. Κεραμέως κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για ακατάσχετη παροχολογία «κάτω από το λεφτόδεντρο» και διερωτήθηκε που θα βρει τα 3 δισ. ευρώ ετησίως για την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού που πρότεινε ο ίδιος.

“Αυτή η δήλωση του κ. Κασσελάκη ενέχει και κάτι άλλο: Δεν του άρεσε το μπόνους παραγωγικότητας γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ διακατέχεται από μία λογική που λέει όλοι ίσοι και όμοιοι, να μην ξεχωρίζει κανείς. Ε λοιπόν και σε αυτό διαφέρουμε. Εμείς θέλουμε να ανταμείβουμε τους δημοσίους υπαλλήλους που υπερβάλλουν εαυτόν. Το θέμα είναι πολύ σημαντικό ως ένα υγιές κίνητρο”, δήλωσε.