Κασσελάκης από Καρδίτσα: Κανείς δεν θα μείνει πίσω – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο πλευρό τους

Στο κέντρο της πόλης της Καρδίτσας περιόδευσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, όπου και συνομίλησε σε θερμό κλίμα με πολίτες της περιοχής.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε, κατά τον διάλογο που είχε με καταστηματάρχη-μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ανάλγητη, με αφορμή την εφαρμογή του μέτρου του τεκμαρτού εισοδήματος στην φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, ειδικά για την περιοχή της Θεσσαλίας.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογράμμισε πως η δύναμή του είναι η ίδια η κοινωνία, ενώ πρόσθεσε πως η σύγχρονη Αριστερά που χτίζεται από κοινού με τον κόσμο μπορεί να κάνει τη διαφορά. Συνομιλώντας με γυναίκα πολίτη της Καρδίτσας, της ζήτησε να μη φιλήσει ποτέ το χέρι πολιτικού, ευχαριστώντας την για τη θερμή υποδοχή.

Κατόπιν, ο Στ. Κασσελάκης μετέβη στο Δημαρχείο του Δήμου Παλαμά, προκειμένου να πραγματοποιήσει σύσκεψη με τον Δήμαρχο Σωκράτη Δασκαλόπουλο και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.

Μιλώντας σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Στ. Κασσελάκης δήλωσε τα εξής:

“Ειλικρινά, συμπάσχω με τον κόσμο εδώ, διότι έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ οι αποζημιώσεις, οι επιδοτήσεις το ίδιο. Έχουμε τώρα τον ΟΠΕΚΕΠΕ υπό εποπτεία. Πρόκειται για μία όχι μόνο αγροδιατροφική αλλά και επισιτιστική κρίση στη Θεσσαλία και δεν νοείται το γεωγραφικό και παραγωγικό κέντρο της χώρας μας να είναι αφημένο στην τύχη του.

Άρα θα επανέρχομαι εγώ, όσο χρειάζεται. Κι έχουμε και μια εξαιρετική ομάδα μαζί μας, όλο το ευρωψηφοδέλτιό μας, που πιστεύω αξίζει τον κόπο να την ψάξετε. Η δέσμευσή μου σε όλους τους Έλληνες -και δη στους Θεσσαλούς συμπολίτες μας- είναι ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ κανείς δεν θα μείνει πίσω. Είμαστε εδώ να πάμε όλοι μπροστά. Το πρώτο βήμα είναι στους πιο πληγωμένους συμπολίτες μας. Να ξέρουν ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω κι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο πλευρό τους.

Να είστε καλά”.