Κ. Βελόπουλος: Ισχυρή Ελληνική Λύση να είναι το μήνυμα των ευρωεκλογών

«Στην καθημερινή επαφή με τον κόσμο, με τους πολίτες κυρίως στις λαϊκές, που πηγαίνει η Ελληνική Λύση, στις λαϊκές γειτονιές, εκεί που ο κόσμος έχει πρόβλημα, ακούει τον Έλληνα πραγματικά να βογκά από την πείνα και τη φτώχεια. Αυτό το μήνυμα πρέπει την Κυριακή των εκλογών να το ακούσει η κυβέρνηση» δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Παράλληλα επισήμανε: «Μην ξεχνούν οι ψηφοφόροι ότι η ΝΔ δεν θα χάσει την εξουσία στις 9 Ιουνίου. Είναι μία ιστορική στιγμή, ώστε ο Έλληνας να στείλει ένα μήνυμα, σε αυτή την κακή κυβέρνηση, την κυβέρνηση της υπηρεσίας των ολιγαρχών και των πλουτοκρατών. Και να τους στείλει το μήνυμα, να είναι ηχηρό, ώστε η Ελληνική Λύση, το εθνικό, λαϊκό, κοινωνικό, πατριωτικό κόμμα, το μοναδικό ως πυλώνας της Ορθοδοξίας, να απαντήσει με μια ηχηρή φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο. Να είμαστε ισχυροί και δυνατοί. Αυτό πρέπει να είναι το μήνυμα των ευρωεκλογών».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, θα πρέπει το κόμμα του «δυνατά να μπει στο ευρωκοινοβούλιο, με μεγαλύτερη εκπροσώπηση, όχι με έναν ευρωβουλευτή που έκανε τα πάντα, αλλά με δύο, τρεις, όσους περισσότερους γίνεται, για να μπορέσει επιτέλους η Ελλάδα να έχει την ελληνική, πατριωτική φωνή που της αξίζει».