Η Lidl Ελλάς μοίρασε πάνω από 7.900 εορταστικά «γεύματα αγάπης» σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Με αίσθημα αλληλεγγύης και φροντίδας για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, η Lidl Ελλάς βρέθηκε ακόμα μία φορά στο πλευρό όσων το έχουν πραγματικά ανάγκη και τη φετινή εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προσφέροντας περισσότερα από 7.900 πλήρη γεύματα, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και των κοινωφελών φορέων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, συμμετείχε στο Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης για τους φιλοξενούμενους στις δομές του Δήμου, καθώς και τους άστεγους συμπολίτες μας, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) ανήμερα των Χριστουγέννων στο Δημοτικό Στάδιο Ρουφ. Η Lidl Ελλάς στήριξε τη διανομή γευμάτων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και στις υπόλοιπες δομές του Δήμου, προσφέροντας συνολικά 2.400 γεύματα.

Στη Θεσσαλονίκη, η Lidl Ελλάς σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης υποστήριξε τη διανομή γευμάτων στους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και προσέφερε συνολικά 1.500 γεύματα για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι διανομές πραγματοποιήθηκαν σε τέσσερα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.), και σε άλλες δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στις 25 και 30 Δεκεμβρίου, η Lidl Ελλάς μαζί με τη σεφ Γωγώ Δελογιάννη και την κοινωνική κουζίνα «Ό Άλλος Άνθρωπος» και τους εθελοντές της μαγείρεψαν και μοίρασαν επιπλέον 4.000 πλήρη γεύματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της δράσης «Γεύματα φτιαγμένα με αγάπη».