Γκολ ERTFLIX στις θεάσεις λόγω EURO 2024

Και το ERTFLIX, εκτός από τα γραμμικά κανάλια της ΕΡΤ, κινείται στο ρυθμό του EURO 2024 με εκατοντάδες χιλιάδες καθημερινές θεάσεις.
Από την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (14/6) έως και χθες, Τετάρτη 26 Ιουνίου έχουν καταγραφεί περισσότερες από 3.000.0000 θεάσεις (live streaming) στα κανάλια της ΕΡΤ1 και της ΕΡΤ3 -που μεταδίδουν τις αναμετρήσεις- μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ.
Εντυπωσιακό, επίσης, είναι το εύρημα, κάτι που πιστοποιεί την αλλαγή που έχει συντελεστεί στους τρόπους θέασης, ότι το 51% των χρηστών βλέπει τους αγώνες από τα κινητά τηλέφωνα και το 40% από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τάμπλετς.
Σε ό,τι αφορά στην ΕΡΤ1 και στην ΕΡΤ3 κατά μέσο όρο παρακολουθούν τις ποδοσφαιρικές «μάχες» περίπου 525.000 τηλεθεατές, ενώ η αθροιστική τους κάλυψη ανέρχεται σε 5.600.000 τηλεθεατές.
Ειδικότερα, η ΕΡΤ1 επικρατεί του ανταγωνισμού έναντι των λοιπών τηλεοπτικών καναλιών και βρίσκεται στη πρώτη θέση τόσο στο δυναμικό, όσο και στο ανδρικό κοινό.
Σε υψηλά ποσοστά κινείται και η καθημερινή εκπομπή EURONIGHTS με όλες τις φάσεις, το παρασκήνιο, με εμπεριστατωμένες αναλύσεις, αλλά και προηγμένες γραφικές παραστάσεις, από τα γήπεδα της Γερμανίας.