Ασύρματο ηχείο XG5QBK της LG, για ολοζώντανες αφηγήσεις

Η LG παρουσιάζει μια νέα εμπειρία ακρόασης για τους βιβλιόφιλους και τους λάτρεις του ήχου με το ασύρματο ηχείο XBOOM Go XG5QBK.

Παραμύθια, λογοτεχνία, απομνημονεύματα ή εκπαιδευτικό περιεχόμενο, όποιο κι αν είναι το αγαπημένο σας είδος, το XBOOM Go XG5QBK εξασφαλίζει ότι θα ακούσετε κάθε αφηγηματική απόχρωση.

Αλγόριθμος ενίσχυσης 

Με τη βοήθεια του νέου Woofer τύπου track και της εντυπωσιακής απόδοσης 20W, κάθε λέξη που αναπαράγεται είναι καθαρή και γεμάτη ζωντάνια. Ο αλγόριθμος ενίσχυσης παρέχει ένα ηχηρό μπάσο σε χαμηλές εντάσεις για τη μουσική και τονίζει το βάθος των αφηγήσεων, εξασφαλίζοντας μια πλούσια και καθηλωτική εμπειρία ακρόασης voicebook. Και για τις στιγμές που θέλετε να ενισχύσετε το δράμα ή τον ενθουσιασμό της αφήγησης, η λειτουργία Sound Boost που διευρύνει το ηχητικό πεδίο, είναι διαθέσιμη με ένα απλό πάτημα.

Με το XG5QBK θα χάσετε την αίσθηση του χρόνου, καθώς διαθέτει μπαταρία που διαρκεί έως και 18 ώρες, επιτρέποντας έτσι την αδιάλειπτη απόλαυση του voicebook για πολλές ώρες. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε τις ιστορίες σας οπουδήποτε. Με προστασία IP67 2 , αυτό το ηχείο είναι ανθεκτικό τόσο στο νερό όσο και στη σκόνη.

Προσθέτοντας μια πινελιά αισθητικής, το LG XBOOM Go XG5QBK προσφέρει ένα εκθαμβωτικό φάσμα 16 εκατομμυρίων χρωμάτων. Παράλληλα, μπορείτε να εξατομικεύσετε τις ακροάσεις σας με τις λειτουργίες Light Studio και My Pick της εφαρμογής XBOOM App. Καθώς ξεκινάτε συναρπαστικά ταξίδια μέσα από τα voicebooks, επιλέξτε το φωτισμό που ταιριάζει με τα συναισθήματά σας, βυθίζοντάς σας ακόμα πιο βαθιά στην ιστορία.