«Αριστερίλα» για την καρέκλα και τα παράθυρα

Ο Στέφανος Κασσελάκης κέρδισε «από το πουθενά» τις εσωκομματικές εκλογές και αυτό δεν άρεσε σε “Μαθουσάλες” του ΣΥΡΙΖΑ, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι εκτός Βουλής, γιατί ο κόσμος δεν τους συμπάθει και ιδιαίτερα, όπως αποδείχθηκε.

Κάποιοι από αυτούς, όταν ήρθε το μνημόνιο 3 ήταν εκεί, για να πάρουν τις καρέκλες από όσους αποχώρησαν (Βαρουφάκης, Ζωή, Λαφαζάνης, Στρατούλης κτλ).

Άνθρωποι που ζουν, σε έναν κομματικό μικρόκοσμο μακρυά από τον λαό. Τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι άγνωστες λέξεις για αυτούς, νομίζοντας πως ο κόσμος εκεί έξω είναι οι 1.500 του Facebook που τους αποθεώνουν.

“What goes around, comes around” που λεν και στα χωριά.

Κρύβονται πίσω από Αριστερά δόγματα και κομματικούς μηχανισμούς, για να μιλούν στα παράθυρα, που στηρίζουν τις κυβερνητικές πολιτικές και αντιμάχονται ο,τιδήποτε άλλο. Έγιναν τηλεοπτικοί μαϊντανοί, εκεί που τους κορόιδευαν.

Το επόμενο βήμα των “αντι-Κασσελακιστών” θα είναι, πιθανότατα, οι ευρωεκλογές, τόσο έχουν φουσκώσει τα μυαλά τους από τις εκπομπές. Είναι σίγουρο ότι, τυφλωμένοι από την θηριώδη εγωπάθειά τους, ούτε κατάλαβαν, ούτε θα καταλάβουν τι συμβαίνει… εκεί έξω.

ΒΝΝΔ