Ανεξαρτητοποιήθηκαν δύο βουλευτές από τους “Σπαρτιάτες”

Την αποχώρηση του από τους “Σπαρτιάτες” ανακοίνωσε ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος, μετά την παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για άσκηση ποινικής δίωξης, σε βουλευτές του κόμματος, ενώ τον ίδιοα δρόμο επέλεξε και ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής Γιάννης Δημητροκάλλης,

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο Γιώργος Μανούσος τόνισε:

“Κατόπιν της ποινικής δίωξης που παρήγγειλε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εναντίον των 11 συναδέλφων μου αλλά και εμού προσωπικά, έπειτα από τις ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίες του Προέδρου των Σπαρτιατών κ. Βασίλειου Στίγκα, σας γνωστοποιώ ότι αποχωρώ από την Κ.Ο των Σπαρτιατών.

Η μέχρι τώρα παραμονή μου σε αυτή είχε να κάνει με την πεποίθηση μου ότι η Ελληνική δικαιοσύνη δεν θα ανεύρισκε ούτε ψήγμα αξιοπιστίας σε αυτές τις ψευδείς καταθέσεις, ειδικά μετά τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισα ενώπιον της.

Η ηθική μου, η στάση ζωής αλλά και η αξιοπρέπεια μου, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να συνυπάρχω με τον άνθρωπο που οδήγησε με ψεύδη και συκοφαντίες κατηγορούμενη σύσσωμη την κοινοβουλευτική του ομάδα.

Αναμένοντας ως εκ τούτου και την απόφαση του Α.Ε.Δ, θα εκπληρώνω τα καθήκοντα μου ως ανεξάρτητος βουλευτής τιμώντας την ψήφο των χιλιάδων συμπατριωτών μας που με εμπιστεύθηκαν”.